Występowanie
szampony,odżywki do włosów, maski do włosów, kremy, balsamy,
Popularne Składniki
Bardzo dobry wynik
Dobry
Neutralny
Neutralny
Neutralny
Brak!
szampony,odżywki do włosów, maski do włosów, kremy, balsamy,
Laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein zapobiega elektryzowaniu włosów, wygładza, pogrubia, wypełnia ubytki i ułatwia rozczesywanie. Pomaga utrzymać nawilżenie oraz odżywia skórę i włosy. Ma właściwości gaszące pianę i łagodzące drażniące działanie detergentów w preparatach myjących.
Laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein jest to czwartorzędowany chlorkiem amoniowym hydrolizowanych białek pszennych kwas laurynowy. Ma postać żółtawej, jasnej, lekko lepkiej cieczy o delikatnym zapachu. Substancja rozpuszczalna w wodzie, zawiera gluten. Zalecane stężenie w kosmetykach to 1-3%.
Jeśli chcesz być częścią projektu pomagając nam tworzyć treści i opisy składników lub po prostu chcesz być na bieżąco z tym co robimy, zostaw maila o tu:
Masz wiedzę i opinię na temat tego składnika? Zostaw komentarz, który opublikujemy po jego weryfikacji.